Україна

Військові РФ обстріляли будівлю Азоту – Гайдай


Окупанти наступали з різних напрямків – у районах Комишувахи, Золотого, Гірського, і масово обстрілювали Лисичанськ. Кількість жертв встановлюється.

У Сєвєродонецьку війська РФ вдарили в будівлю I прохідної Азоту, обстріляли територію цегельного заводу, у промзоні тривають запеклі бої. Про це повідомив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай.

За його словами, окупанти наступали з різних напрямків – у районах Комишувахи, Золотого, Гірського, і масово обстрілювали Лисичанськ. Кількість жертв встановлюється.

Під обстріл потрапив автомобіль начальника військової адміністрації – він виїжджав, щоб перевірити ті райони Лисичанська, де були максимальні прильоти.

Окрім того, росіяни почергово відкрили вогонь у районі трьох мостів.

Противник завдав авіаударів по Устинівці, Малорязанцеву, Білогорівці та Гірському. Тривають бої поблизу Миколаївки.

Як зазначив голова Луганської ОДА, внаслідок обстрілів зруйновано понад десять багатоповерхівок, приватні будинки, будівлю відділу поліції. Наразі виявлено тіло одного загиблого. Поранену жінку одразу евакуювали до Краматорська.

У Гірському пошкоджено 13 будинків, Новоіванівці – сім, у Врубівці зруйновано ліцей.

“Штурмові дії противника поблизу Білої Гори та Сиротиного нині безуспішні”, – зазначив Гайдай.

Нагадаємо, на підприємстві Азот у Сєвєродонецьку нині перебувають близько 300 цивільних осіб.

Як повідомлялося, ЗСУ утримали позиції під Сєвєродонецьком.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet” target=”_blank”>https://t.me/korrespondentnet

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button