Україна

Військова допомога Україні – Прибули ракетні комплекси з Литви – 1News

Військова допомога від Литви
Facebook / Олексій Резніков

Вільнюс надав зенітно-ракетні комплекси

До України прибув літак з військовою допомогою від Литви. На борту повтіряного судна привезли, зокрема, переносні зенітно-ракетні комплекси Stinger. Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков у Facebook.

“12-13 лютого до України доправлялась військова допомога від Литви. До Києва прибули ПЗРК Stinger та інша військова амуніція. Дякую уряду Литви, всьому литовському народу та особисто великому другу України, міністру національної оборони Литовської Республіки Арвідасу Анушаускасу за допомогу!”, – висловився урядовець.

За словами міністра, саме військова дипломатія сьогодні є “однією із ключових запорук відносин між країнами”. Резніков додав, що завдяки постійним зустрічам та телефонним розмовам Україна отримує безпрецедентну підтримку.

Раніше повідомлялося, що до України прибув літак із військовою допомогою від Великої Британії. На борту були військові вантажі та обладнання для сил територіальної оборони ЗСУ.

1News за темою: До України прибули ще два літаки з військовою допомогою від США


Нагадаємо, нещодавно Канада скерувала в Україну транспортний літак із військовою допомогою. Допомогу супроводжують канадські фахівці, щоб ознайомити українських військових з функціонуванням та обслуговуванням наданого обладнання.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button