Україна

Війська РФ за день 32 рази обстріляли Сумщину, є поранений


Війська РФ за день 32 рази обстріляли Сумщину, є поранений

Під удар потрапили населені пункти у Краснопільській, Білопільській, Юнаківській, Есманській, Зноб-Новгородській, Середино-Будській, Великописарівській громадах.

Протягом 30 липня росіяни обстріляли 22 населені пункти у семи прикордонних громадах Сумської області, загалом зафіксовано 169 вибухів. Про це повідомляє Сумська ОВА.

Зазначається, що під удар потрапили населені пункти у Краснопільській, Білопільській, Юнаківській, Есманській, Зноб-Новгородській, Середино-Будській, Великописарівській громадах.

Краснопільську громаду росіяни обстріляли з мінометів (30 вибухів), САУ (27 вибухів) та артилерії (п’ять вибухів). Поранено цивільну особу. Також пошкоджено три приватні житлові будинки та СТО, на території якої – трактор і трансформатор.

По Білопільській громаді з міномета випущено 15 мін. Юнаківська громада зазнала обстрілу із САУ (вісім вибухів).

На територію Есманської громади росіяни скинули з безпілотника два вибухові заряди ВОГ, а також обстріляли з міномета (40 вибухів). У Зноб-Новгородській громаді зафіксовано п’ять вибухів.

Середино-Будська громада зазнала обстрілу зі ствольної артилерії (вісім вибухів) та мінометів (10 вибухів). Ворожий дрон скинув один заряд ВОГ. Пошкоджено водонапірну вежу.

У Великописарівській громаді зафіксовано обстріли з артилерії (чотири вибухи), міномета (12 вибухів), а також скидання з ворожого БПЛА вибухового заряду ВОГ.

Нагадаємо, російські окупанти у суботу ввечері завдали ракетного удару по закладу освіти в місті Суми.

Зазначимо, що спочатку повідомлялося про одного загиблого і п’ятьох поранених. Згодом стало відомо про вже про двох загиблих і 20 травмованих.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button