Україна

Війська РФ вдарили ракетою по Палограду


Війська РФ вдарили ракетою по Палограду

Вночі ворог також обстріляв Нікопольський район, а під ранок ЗСУ збили ракету над Криворізьким районом Дніпропетровськох області.

Війська РФ з вечора 18 жовтня атакують Дніпропетровську область, зафіксовано ракетні удари та артилерійські обстріли. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Він зазначив, що пізно ввечері у четвер ворог вдарив по Павлограду. Через ракетну атаку є руйнування на інфраструктурному об’єкті, люди не постраждали.

Вночі росіяни продовжили бити по Нікопольщині: двічі поцілили по Марганецькій громаді та ще раз – по Мирівській.

“Загалом на територію району прилетіло майже три десятки артилерійських снарядів. Якої шкоди вони заподіяли – з’ясовують рятувальники. Триває обстеження ураженої місцевості. Минулося без загиблих та постраждалих”, – уточнив очільник регіону.

Він додав, що під ранок військові з Повітряного командування Схід збили над Криворізьким районом ракету.

Нагадаємо, напередодні росіяни задали ракетного удару по місту Дніпро. Внаслідок атаки пошкоджено будинки у Дніпровському районі, одна людина загинула і четверо постраждали.

Крім того, ворог випустив шість ракет по Запоріжжю, одна з яких поцілила у багатоповерхівку. Загинули п’ятеро цивільних, ще п’ятеро постраждали.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button