Україна

Війська РФ обстріляли три райони Харківщини – ОВА


Війська РФ обстріляли три райони Харківщини - ОВА

Піротехнічні підрозділи ДСНС в Харківській області вилучили та знешкодили 29 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Війська РФ за минулу добу завдали чергового удару по Харківщині. В результаті пошкоджень зазнали будинки. Про це в понеділок, 3 липня, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, на Слобожанському напрямку росіяни нанесли авіаудар в районі Плетенівки Чугуївського району. Здійснено мінометні та артилерійські обстріли Козачої Лопані та Вовчанська.

На Куп’янському напрямку артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Масютівка, Кислівка і Берестове.

Крім того, о 12:05 год 2 липня окупанти вдарили по с. Курилівка Куп’янського району. Пошкоджено дахи та вікна житлових будинків.

О 14.40 відбувся обстріл с. Шийківка Ізюмського району, а о 18:50 – ворожий мінометний обстріл с. Кислівка та с. Кругляківка Куп’янського району.

Також голова ОВА повідомив, що ​​піротехнічні підрозділи ДСНС в Харківській області вилучили та знешкодили 29 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, 1 липня росіяни вдарили по місту Балаклія на Харківщині. Постраждала жінка 67 років, хлопець 14 років, чоловіки 77 та 49 років.

Також повідомлялося, що під час обстрілу Вовчанської громади Чугуївського району загинуло одразу троє мирних жителів Вовчанські Хутори, що перебували коло своїх будинків.Чоловіки 48, 45 та 57 років отримали вибухові травми несумісні з життям.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button