Україна

Війська РФ обстріляли Криворізький район, є загиблий та поранені

Війська РФ обстріляли Криворізький район, є загиблий та поранені

Фото: Днепропетровская областная прокуратура

Війська РФ обстріляли Криворізький район

Окупанти обстріляли забороненими касетними боєприпасами село Велика Костромка і здійснили артобстріл околиць села Українка. В Українці виявлено нерозірвані ракети з боєприпасами.

 

Війська РФ вкотре обстріляли Криворізький район Дніпропетровської області. Про це повідомляють в Офісі генерального прокурора України.

 

За даними слідства, 12 травня 2022 року окупанти обстріляли забороненими касетними боєприпасами село Велика Костромка Дніпропетровської області. Внаслідок обстрілу зруйновано об’єкт енергетичної інфраструктури. За попередніми даними, одна людина загинула, є поранені.

 

Крім того, 12 травня 2022 року російські військові здійснили артобстріл околиць села Українка Криворізького району. У селі виявлено нерозірвані ракети з боєприпасами, на місці їхнього падіння працює вибухотехнічна служба.

 

Повідомляється, що військових об’єктів на цій території немає.

 

“Російські війська цинічно знищують інфраструктуру України, порушуючи норми міжнародного гуманітарного права”, – зазначається в повідомленні.

 

Раніше повідомлялося, що під час бомбардування російськими військами Зеленодольської громади на Дніпропетровщині касетні снаряди впали у водосховище і можуть загрожувати безпеці рибалок.

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button