Україна

Війська РФ обстріляли 30 міст і сіл на Донбасі

Війська РФ обстріляли 30 міст і сіл на Донбасі

Фото: facebook.com/JFTaskForce

Унаслідок ворожих обстрілів постраждав Центр безпеки громадян в Очеретиному

Минулої доби внаслідок ворожих атак загинули три жителі регіону. Зруйновано й пошкоджено 89 цивільних об’єктів.

 

За добу 1 червня російські війська обстріляли 30 населених пунктів у Донецькій та Луганській областях. Про це повідомило угруповання Об’єднаних сил у Facebook.

 

Зазначається, що обстрілу зазнали: Слов’янськ, Соледар, Бахмут, Авдіївка, Миколаївка, Торецьк, Святогірськ, Тетянівка, Нью-Йорк, Суха Балка, Очеретине, Ярова, Карпівка, Райгородок, Орлівка в Донецькій області і Сєвєродонецьк, Борівське, Лисичанськ, Привілля, Золоте, Гірське, Комишуваха, Тошківка, Врубівка, Устинівка, Сиротине, Миколаївка Луганської області.

 

“Під ворожими обстрілами загинули щонайменше три мешканці Донбасу, ще 11 – поранено. Наразі відсутня інформація про постраждалих у Луганській області, дані постійно уточнюються”, – зазначили в ОС.

 

З районів ведення бойових дій евакуювали 2 381 особу.

 

Унаслідок російських обстрілів зруйновано і пошкоджено 89 цивільних об’єктів, серед яких: 76 багатоповерхових і приватних будинків, Центральна міська лікарня в Лисичанську, Центр безпеки громадян в Очеретиному, складське приміщення з метанолом і адміністративний корпус підприємства АЗОТ у Сєвєродонецьку, меблева фабрика Беллона у Бахмуті, підприємство ЦЗФ Щербинівська у Торецьку, ремонтно-експлуатаційний корпус Краматорського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів, адміністративна будівля відділення поліції в Авдіївці.

 

 

 

Нагадаємо, за минулу добу ЗСУ відбили на Донбасі 13 атак ворога. Знищено два танки, шість артилерійських систем, вісім бойових броньованих машин і чотири автомобілі. Крім того, підрозділи ППО знищили сім безпілотників РФ.

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button