Україна

Війська РФ намагаються штурмувати Авдіївку з кількох напрямків – МВА


Війська РФ намагаються штурмувати Авдіївку з кількох напрямків - МВА

Окупанти не змогли здійснити жодного прориву. Розповіді російських пропагандистів про нібито “прорвану лінію оборони” чиновник назвав черговими фейками.

Російські військові не припиняють спроб оточити Авдіївку Донецької області та проводять штурми з південного та північного напрямків. При цьому ЗСУ відбили всі атаки противника. Про це заявив начальник Авдіївської міської військової адміністрації (МВА) Віталій Барабаш в ефірі національного телемарафону.

За його словами, окупанти не змогли здійснити жодного прориву. Розповіді російських пропагандистів про нібито “прорвану лінію оборони” чиновник назвав черговими фейками.

Барабаш додав, що ворожі масовані обстріли Авдіївської громади та позицій бійців ЗСУ не припиняються. Війська РФ для атак застосовують усе наявне озброєння. Минулої ночі загарбники завдавали ударів авіаційними бомбами та ракетами, а також використовували ствольну артилерію.

Також чиновник розповів про тактику, що застосовується окупантами останнім часом.

“Останні дві доби вони діють здебільшого невеликими групами, намагаються з кількох напрямків одночасно наступати, щоб знайти шпарини в обороні”, – зазначив він.

Раніше повідомлялося, що росіяни намагаються перерізати дорогу до Авдіївки.

Як відомо, росіяни вже два тижні потужно атакують Авдіївку, намагаючись її оточити. При цьому окупанти несуть величезні втрати при мінімальному просуванні.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button