Україна

Війна в Україні: за добу поранення отримали троє дітей

Війна в Україні: за добу поранення отримали троє дітей

В Україні зростає кількість дітей, які постраждали від російських обстрілів

Через постійні бомбардування та обстріли українських міст та сіл пошкоджено 1909 навчальних закладів, 180 з них зруйновано повністю.

Станом на ранок вівторка офіційна кількість загиблих дітей внаслідок збройної агресії РФ в Україні не змінилася – 243, на три зросла кількість поранених – 446. Про це 31 травня повідомляє Офіс генерального прокурора.

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області – 153, Київській – 116, Харківській – 111, Чернігівській – 68, Луганській – 52, Херсонській – 52, Миколаївській – 47, Запорізькій – 29, Сумській – 17, у м. Києві – 16, Житомирській – 15.

Зазначається, що ці цифри є не остаточними, оскільки йде робота щодо їхнього встановлення у місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

Так, 30 травня внаслідок обстрілів окупантами Харкова та смт Коротич Харківського району Харківської області отримали поранення 16-річний хлопець та 13-річна дівчинка.

Через постійні бомбардування та обстріли ЗС РФ українських міст та сіл пошкоджено 1909 навчальних закладів, 180 з них повністю зруйновано.

Нагадаємо, нещодавно у Маріуполі загинув хлопчик. Це трапилося на території школи №30 в результаті детонації російського снаряда, що не розірвався.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button