Україна

Відомий український банк із 17 червня 2021 року офіційно змінив свою назву

Назва банку стає простішою, як і все для клієнтів цієї фінансової установи

АТ «Райффайзен Банк Аваль» із 17 червня 2021 року офіційно змінив свою назву на АТ «Райффайзен Банк».

Про це інформує 1NEWS.

У Райффайзен Банку наголосили, що продовжують виконувати всі зобов’язання перед клієнтами та контрагентами як правонаступник Райффайзен Банку Аваль. У зв’язку з перейменуванням банку не потрібно звертатися до відділень, перевипускати картки чи переоформлювати раніше подані документи. Банк працює в звичайному режимі.

«Назва банку стає простішою, як і все для наших клієнтів – легкими мають бути наші продукти та сервіси. Ми продовжуємо трансформацію, це частина нашої стратегії», – прокоментував голова правління Райффайзен Банку Олександр Писарук.

Як повідомлялось, АТ «Райффайзен Банк» — найбільший український банк із іноземним капіталом. Фінустанова працює на ринку з 1992 року. Із жовтня 2005 року банк є частиною іноземної банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (Австрія). Групі РБІ на кінець березня 2021 року належало 68,26% акцій Райффайзен Банку, ще 30% — Європейському банку реконструкції та розвитку.

Райффайзен Банк надає фінансові послуги 2,6 млн клієнтам через мережу із 393 відділень та близько 1 800 банкоматів по всій Україні, а також мобільні додатки Raiffeisen Online та Raiffeisen Business Online.

Джерело: Райффайзен Банк

Back to top button