Цікаве

Українці зможуть спостерігати супермісяць

Цієї ночі жителі всієї земної кулі можуть спостерігати дивний Місяць – повний місяць співпав з супермісяцем, повідомляє 1NEWS з посиланням на lenta.ua.

Повний Місяць підійшов максимально близько до Землі і здається величезним і відливає червоним кольором – тому і виглядає на 14% більше і на третину яскравішим, ніж завжди.В ці дні Червоний Місяць справлятиме дуже сильний гравітаційний вплив на нашу планету.

Астрологи вважають цей супермісяць несприятливим, оскільки Місяць зайде в сектор Скорпіона. Будь-яка дрібна сварка може перерости в бурхливий конфлікт. Також зростає ризик збільшення кількості аварій на дорогах. Астрологи не радять вирушати в подорожі. Важливі справи краще відкласти на три-чотири дні. В повний місяць небажані роботи в саду і городі, не рекомендується стрижка волосся і нігтів, фарбування волосся, лікування зубів, косметичні процедури. В повний місяць варто позбуватися від усього старого і непотрібного – порошаться на полиці сувенірів, застарілих речей, шкідливих звичок, ненависної роботи, від токсичних відносин.

Величезну Місяць червонуватого кольору можна буде спостерігати протягом трьох днів.

 

 

 

Back to top button