Україна

Відновлювати Бучу допоможе місто-побратим із Італії


Італія ухвалила рішення про виділення 500 тис. євро на відновлення зруйнованої військами РФ Бучі та продовжить фінансувати відновлення міста.

Італія ухвалила рішення про виділення перших 500 тис. євро на відновлення зруйнованої російськими військами Бучі та продовжить фінансувати відновлення міста. Про це повідомив мер італійського міста Бергамо Джорджо Горі під час зустрічі із міністром фінансів України Сергієм Марченком, повідомляють у Мінфіні.

Бергамо – місто-побратим Бучі, тому його муніципалітет готовий виступити одним із донорів для відновлення комунальної інфраструктури та об’єктів соціальної сфери Бучі.

У Мінфіні зазначають, що у пріоритеті допомоги Бучі – відновлення інфраструктури, житла, переобладнання парків спеціальної техніки, зокрема автомобілів швидкої допомоги, пожежних машин та громадського транспорту.

Раніше поліція повідомляла, що у Бучі загинула 461 особа. А у Бучанському районі окупанти вбили понад 1130 мирних жителів.

Нагадаємо, правоохоронці встановили особи 10 військовослужбовців РФ, які розграбували майно мешканців міста Буча Київської області. Мародерів оголосять у міжнародний розшук.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button