Україна

Відключення світла у шести областях – Міненерго


Відключення світла у шести областях - Міненерго

Попри складну безпекову ситуацію енергетики продовжують відновлювальні роботи. За добу вдалося повернути світло для 9,5 тисячі споживачів.

Російські агресори проовжують наносити пошкодження енергетичній інфраструктурі України. Через чергові обстріли є віключення електрики у шести регіонах, повідомляє Міністерство енергетики у четвер, 11 травня.

“Без світла залишається частина споживачів у Донецькій, Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях. Також внаслідок артилерійського обстрілу в Запорізькій області станом на ранок відключені від газопостачання 753 споживачі”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що попри складну безпекову ситуацію енергетики продовжують відновлювальні роботи. За добу вдалося повернути світло для 9,5 тисячі споживачів. Більшість із них – це абоненти у Донецькій та Херсонській областях.

Нагадаэмо, вчора вночі російські агресори обстріляли з артилерії одну з будівель Харківобленерго в області. Рятувальники та представники підприємства вели обстеження, аби визначити обсяг пошкоджень.

Також вчора стало відомо, що частина Одеси залишилася без світла.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button