Україна

Відгуки на військові вакансії ростуть – МОУ


Відгуки на військові вакансії ростуть - МОУ

У Міноборони вважають, що новий підхід дозволяє потенційним військовослужбовцям контролювати своє майбутнє в армії.

У Міноборони України у четвер, 7 грудня, заявили про зростання інтересу українців до військових вакансій у Збройних силах України. У відомстві пояснили це вдалою співпрацею з приватними рекрутинговими агенціями. 

Зокрема, у Міноборони вказують, що у листопаді було підписано договір про співпрацю з однією з приватних рекрутингових компаній після чого на її майданчику було розміщено понад 320 вакансій від різних підрозділів. За даними компанії, на них вже відгукнулись 6,5 тисяч людей.

У МОУ вважають, що обрали правильний аідхід адже за цією схемою військові командири отримують можливість розміщувати конкретні вакансії до власних підрозділів та відбирати кандидатів, а громадяни – обрати бажану посаду і підрозділ у війську для несення служби відповідно до фаху та рівня довіри до підрозділу.

“Таким чином потенційні військовослужбовці мають можливість більше контролювати своє майбутнє в армії”, – вважають у відомстві. 

Тим часом, працівники територіального центру комплектування та соціальної підтримки влаштували рейд в оздоровчо-рекреаційному комплексі Косино в Закарпатській області.

Як змінюється мобілізація: чого чекати найближчим часом

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button