Україна

Відео ДТП з нардепом Трухіним – Федорова заявила, що владу не цікавить закривавлений народ – новини

Народний депутат України Олександр Трухін


Фото з відкритих джерел

Їх цікавить тільки, щоб взяти спортивну сумку з енною кількістю сотень тисяч, каже Світлана Федорова

Один момент на відео ДТП з нардепом Олександром Трухіним дуже показовий: парламентар, який називає себе “слугою народу”, абсолютно не цікавиться станом потерпілого – закривавленого літнього чоловіка. Так і влада сьогодні не цікавиться своїм закривавленим народом. Про це в ефірі на “Першому Незалежному” заявила лікар-інфекціоніст Світлана Федорова.

https://www.youtube.com/watch?v=wIeoVwytkqA

Медик, коментуючи скандальне відео ДТП з нардепом Олександром Трухіним, звернула увагу на нелюдяну поведінку парламентаря.

“Ми бачимо потерпілого, ми бачимо літнього чоловіка в крові. Тобто людина, депутат, обраний народом, абсолютно не цікавиться, що там з постраждалим. Він цікавиться “а давайте я дам грошей, щоб мене не чіпали, а давайте я втечу в ліс”. Це не тільки нелюдяно… У нього нічого не ворушиться, називаючись гордо “слугою народу”, а що ж з тим закривавленим народом. Мені здається, це момент відео дуже показовий. Ось зараз всі дії нашого уряду – непрофесійні, і ось цей закривавлений народ їх не цікавить. Їх не цікавить, що буде через 5 хвилин, чим закінчиться через добу, через дві це ДТП для постраждалих. Їх цікавить взяти цю спортивну сумку, в якій там енна кількість сотень тисяч і, можливо, поділитися, щоб їх не чіпали”, – говорить Світлана Федорова.

Новини за темою: Це нищівний удар по президенту, – експерт про скандал з Трухіним

Нагадаємо, журналісти оприлюднили розслідування аварії за участю нардепа від “Слуги народу” Олександра Трухіна, яка сталася в серпні 2021 року. Як виявилося, депутат намагався дати хабар в 150 тисяч гривень правоохоронцю і хотів покинути місце події. Відповідне відео опублікувала “Українська правда”.

На відео Трухін звертається до поліцейського зі словами “давай я тихенько в ліс піду”, а потім обіцяє “поговорити” з міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським.

Як повідомлялося, Міністерство внутрішніх справ після публікації відео з камер патрульних, які були на місці ДТП, заперечує, що нардеп Олександр Трухін намагався “домовитися” з главою відомства Денисом Монастирським.

Національне антикорупційне бюро України відкрило кримінальну справу проти народного депутата від фракції “Слуга народу” Олександра Трухіна через його спроби дати хабар правоохоронцям.

Як повідомлялося раніше, в серпні 2021 року “слуга народу” Олександр Трухін став учасником ДТП у Дарницькому районі Києва. В результаті аварії шестеро людей, серед яких двоє дітей і голова Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі, отримали тілесні ушкодження.


[ad_2]
Source link

Back to top button