Україна

Від обстрілу постраждали електрики Миколаївобленерго


Від обстрілу постраждали електрики Миколаївобленерго

Два електромонтери отримали незначні тілесні ушкодження, автовежа залишилася без вікон та коліс, пошкоджено кузов.

Виробнича бригада однієї з філій АТ Миколаївобленерго потрапила під обстріл. Розбито техніку, постраждали люди. Про це повідомляє прес-служба Миколаївобленерго.

Повідомляється, що лінійна бригада однієї з філій АТ виїхала на об’єкт для відновлення повітряних ліній електропередач. Бригада у складі чотирьох працівників перебувала в одному із населених пунктів області, коли ворог почав обстрілювати місцевість. Два електромонтери отримали незначні тілесні пошкодження, автовежа залишилася без вікон та коліс, пошкоджено кузов.

“Фахівці АТ Миколаївобленерго намагаються сумлінно виконувати свою роботу – роботу небезпечну за визначенням, що й казати про те, що в умовах війни, прямуючи на місце для ліквідацій наслідків ворожих обстрілів, нашим хлопцям доводиться постійно ризикувати своїм життям. Пишаємось їхньою мужністю та відвагою! А ворогам зичимо, аби весь той біль та зло, що вони принесли на нашу землю, повернулися до них сторицею”, – повідомляють в обленерго.

Нагадаємо, вранці 29 червня війська РФ завдали чергового удару по Миколаєву. Одна з ракет влучила у багатоповерховий житловий будинок.

Кім показав момент удару ракети у багатоповерхівку у Миколаєві


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button