Україна

Ветерани силових структур збирають мітинг через несправедливий перерахунок пенсій

10 лютого у Києві відбудеться акція протесту ветеранів силових структур щодо справедливого перерахунку пенсій. Про це 1News повідомили організатори мітингу.

Так, о 10:00 10 лютого 2021 року у Києві, біля Центрального Будинку офіцерів (вул. Грушевського, 30/1), розпочнеться мітинг пенсіонерів силових відомств України.

«Ветерани-силовики, вкрай обурені протиправними діями і бездіяльністю можновладців КМУ та Пенсійного фонду, знов вимагатимуть якнайшвидшої зустрічі своєї робочої групи з Президентом України стосовно невідкладного розв’язання проблем щодо правильного нарахування та виплати пенсій пенсіонерам Збройних Сил і правоохоронних відомств», – говориться в повідомленні.

Як зазначається, головна вимога протестуючих пенсіонерів до Глави держави – дати доручення міністру оборони, міністру внутрішніх справ, командувачу НГУ, голові ДСНС та іншим керівникам силових відомств негайно підписати Накази щодо виготовлення відповідних довідок про грошове забезпечення.

У ході акції протесту ветерани пройдуть маршем до будівель Парламенту, Уряду та Офісу Президента України.

Організатори запрошують на мітинг всі громадські організації ветеранів військової служби і правоохоронних органів з метою захисту своїх прав на гідну заслужену пенсію.

Back to top button