Україна

Весілля у Львові: у ДБР дали уточнення щодо нареченої


Весілля у Львові: у ДБР дали уточнення щодо нареченої

Роксолана Москва була звільнена з ДБР вже як два роки. Тому ДБР не може нести й не несе жодної юридичної чи моральної відповідальності за її вчинки.

Наречена екс-прокурора Ростислава Ільницького Роксолана Москва не є працівницею ДБР. Вона була звільнена майже два роки тому. Про це заявила радниця з комунікацій Держбюро розслідувань Тетяна Сапьян, повідомляє ДБР.

“В історії з гучним весіллям у Львові ключовим фактом є те, що наречена – це колишня працівниця Теруправління ДБР у Львові. Вона наказом була звільнена з ДБР вже як два роки. Тому ДБР не може нести й не несе жодної юридичної чи моральної відповідальності за її вчинки”, – зазначила Сапьян.

Вона закликала перевіряти лише офіційним джерелам інформації, ретельно перевіряти факти та обов’язково звертатися до першоджерел інформації.

“Ми живемо в шаленому інформаційному потоці, в який затягується дезінформація, ІПСО, перекручені факти. ДБР закликає українців довіряти лише офіційним джерелам інформації і якщо новина містить сумнівні факти – обов’язково звертатися до першоджерела”, – заявила радниця.

За словами Сапьян, проведення коштовного весілля під час війни – це питання громадянського сумління.

“Не варто пов’язувати лакшерівесілля з колишньою роботою молодят. Це – питання статків їхньої родини та громадянського сумління під час війни”, – сказала вона.

Нагадаємо, у Львівській області колишній прокурор Ростислав Ільницький та Роксолана Москва зіграли пишне дводенне весілля. На заході були присутні депутати, бізнесмени, співробітники податкової, поліції, ДБР, різних силових структур та українські зірки.

Полякова прокоментувала виступ на скандальному весіллі експрокурора

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button