Україна

Глава УГКЦ відреагував на слова Папи


Глава УГКЦ відреагував на слова Папи

У Ватикані пояснили слова Папи тим, що він закликав до припинення вогню та відновлення переговорів, а не капітуляції України.

Глава УГКЦ Блаженніший Святослав у Нью-Йорку після слів Папи Римського Франциска про “білий прапор” заявив, що в Україні нікому на гадку не спадає здатися.

“Я вам хочу одне сказати від народу з України. Україна зранена, але нескорена! Україна змучена, але вона стоїть і вистоїть! Повірте мені, нікому й на гадку не спадає здатися. Навіть там, де сьогодні ідуть бойові дії; послухайте наших людей в Херсоні, Запоріжжі, Одесі, Харкові, Сумах… Приїдьте в Україну і подивіться! Хто з вас не вірить у перемогу України – йдіть до Сповіді! Бо це означає, що ми мало довіряємо присутньому в тілі українського народу живому Богові”, – сказав Святослав.

Нагадаємо, що Папа Римський Франциск заявив, що Україна “повинна мати відвагу підняти білий прапор” та почати переговори з Росією.

Говорячи про білий прапор, Папа не має на увазі капітуляцію, а повернення до переговорів, заявили у пресслужбі Святого Престолу.

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button