Цікаве

Apple показала нові MacBook Pro та iMac

Apple показала нові MacBook Pro та iMac

Фото: apple.com
Apple представила MacBook Pro та iMac з чипами третього покоління

Вони мають чипи третього покоління, які забезпечують більше продуктивності, тому нові продукти мають інноваційні можливості.

Американська компанія Apple презентувала нові продукти – iMac та MacBook Pro. Вони мають чипи третього покоління M3, M3 Pro та M3 Max. Їх продаж стартує з 7 листопада. Про це йдеться на сайті компанії.

MacBook Pro представлені у трьох моделях – 14” MacBook Pro з чипом M3, 14” MacBook Pro з чипом M3 Pro або M3 Max та 16” MacBook Pro з чипом M3 Pro або M3 Max.

Вартість стартує від 1599 доларів.

Моделі оснащені дисплеєм Liquid Retina XDR з зі збільшеною на 20% яскравістю. Вони можуть працювати автономно до 22 годин.

Також нова лінійка оснащена вбудованою камерою на 1080p, звуковою системою з шістьма динаміками та широким набором можливостей підключення.

MacBook Pro вийдуть у сріблястому та “космічному сірому” (Space gray) кольорах. MacBook Pro з M3 Pro та M3 Max має доступний новий колір – “космічний чорний” (Space black).

iMac із чипом M3 отримав 24-дюймовий екран Retina з роздільною здатністю 4,5K. Він став удвічі швидшим за попереднє покоління з M1.1.

Максимальна конфігурація включає 10-ядерний графічний процесор, 24 ГБ оперативної пам’яті та 2 ТБ накопичувач.

Крім того, завдяки новому процесору можна редагувати та відтворювати до 12 потоків відео 4K, що втричі більше, ніж раніше, створювати відеопроєкти в Final Cut Pro і Adobe Premiere Pro вдвічі швидше та обробляти фотографії в таких програмах, як Adobe Photoshop, також удвічі швидше.

iMac з M3 підтримує Wi-Fi 6E та Bluetooth 5.3.

Його вартість стартує від 1299 доларів. Він буде представлений у семи кольорах: зеленому, жовтому, помаранчевому, рожевому, фіолетовому, синьому та сріблястому.

Нагадаємо, вихідці з Apple показали гаджет, який зможе “замінити” смартфон.

Apple має намір впровадити ШІ у всі свої гаджети

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button