Україна

Вбивство Фаріон: ЗМІ дізналися нові деталі


Вбивство Фаріон: ЗМІ дізналися нові деталі

Ймовірний вбивця приходив у двір щодня, окрім суботи та неділі протягом місяця. Він діяв професійно і прорахував усі варіанти розвитку подій.

До вбивства мовознавиці та колишнього нардепа Ірини Фаріон готувалися щонайменше місяць. Про це у понеділок, 22 липня, повідомило Суспільне з посиланням на неназвані джерела у правоохоронних органах.

Правоохоронці вважають, що у вбивці можуть бути спільники, але як саме вони були залучені до вбивства, наразі не повідомляють.

Також джерела зазначають, що вперше імовірного вбивцю Фаріон зафіксували камери 11 липня. Чоловік приходив у двір щодня, окрім суботи та неділі, в однаковому одязі, зазначають правоохоронці.

У розшукуваного була невелика сумочка, де могла бути зброя, але інколи чоловік приходив у двір до Фаріон з порожніми руками, стверджують джерела.

“В день вбивства чоловік о 17:03 вже очікував на Ірину Фаріон біля будинку. Коли вона вийшла – здійснив один постріл у мовознавицю”, – йдеться у повідомленні.

Джерела у правоохоронних органах відзначили, що чоловік діяв професійно і прорахував усі варіанти розвитку подій. Під час замаху в районі, де жила мовознавиця, не працювали камери через відключення електроенергії.

Слідство вважає, що вбивство було замовним, а у чоловіка можуть бути спільники.

Нагадаємо, керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов певний, що Ірина Фаріон загинула за українську позицію.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × 5 =

Back to top button