Україна

Ватажків “ЛДНР” замінять на російських чиновників – ЗМІ

Ватажків ЛДНР замінять на російських чиновників - ЗМІ

Окупанти повною мірою не довіряють “каламутним персонажам” – Пушиліну та Пасічнику

“ДНР” та “ЛНР”, а також тимчасово окуповані території Херсонської та Запорізької областей планується об’єднати в один “федеральний округ” у складі Росії, стверджують джерела.

 

Ватажків так званих “республік” Донбасу Дениса Пушилина та Леоніда Пасічника можуть замінити російськими чиновниками. Про це пише Медуза у четвер, 9 червня.

 

Видання з посиланням на близьке до адміністрації президента Росії джерело стверджує, що Пушилін і Пасічник можуть позбутися своїх посад. Причому вже найближчим часом.

 

 

“Бардаку розподілу бюджетного фінансування каламутними місцевими персонажами бути не повинно. Гроші мають йти у правильному напрямку”, – зазначив співрозмовник.

 

Також стверджується, що “ДНР” та “ЛНР”, а також тимчасово окуповані території Херсонської та Запорізької областей планується об’єднати в один “федеральний округ” у складі Росії.

 

“Округ” має з’явитися після того, як на цих територіях відбудуться “референдуми” про приєднання до Росії. Приєднуватися до чинних округів українські території не будуть”, – пояснило одне із джерел.

 

За інформацією співрозмовників, створенням “округу” займається заступник керівника департаменту Адміністрації президента із забезпечення справ Держради Борис Рапопорт.

 

При цьому обговорюються дві дати проведення референдумів. Перша – “у середині липня, якщо ситуація на фронті дозволить”. І друга, “реальніша” – 11 вересня, в єдиний день голосування в Росії.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button