Україна

Вантажівка збила насмерть маленьку дівчинку. 18+


Вантажівка збила насмерть маленьку дівчинку. 18+

Водій за кермом був тверезий. Натомість мати дівчинки була у стані алкогольного сп’яніння – 1,7 проміле.

У Закарпатській області півторарічна дівчинка загинула під колесами вантажівки, коли її нетвереза матір відволіклась. Про це повідомило регіональне управління Нацполіції у п’ятницю, 10 листопада.

Трагедія сталася у четвер в селищі Ясіня Рахівського району. На місці правоохоронці встановили, що водій вантажівки Урал, мешканець села Чорна Тиса, скоїв наїзд на малолітню дитину.

Завдяки відео з камер спостереження вдалося з’ясувати, що вулицею йшла 32-річна місцева мешканка зі своєю півторарічною дочкою. Коли жінка відволіклася і перестала слідкувати за дитиною, дівчинка вийшла на проїжджу частину, де потрапила під колеса вантажівки.

Дитину з місця події госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Але вона померла від отриманих травм.

Встановлено, що водій за кермом був тверезий. Натомість мати дівчинки була у стані алкогольного сп’яніння – 1,7 проміле.

Порушено дві кримінальні справи. По відношенню до водія – за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілої (ч.2 ст.286 КК України). Його затримали і помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Дії матері кваліфікували як злісне невиконання батьками обовʼязків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки (ст.166 КК України). Їй загрожує до 5 років позбавлення волі.

Раніше стало відомо, що на Одещині загинули двоє підлітків. 15-річний хлопець на смерть розбився на мотоциклі, а тіло 14-річної дівчинки знайшли на залізничних коліях.

На Львівщині неповнолітній водій скоїв смертельне ДТП

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button