Україна

Валерій Ніколаєв – російський артист потрапив до психіатричної лікарні – 1News


Фото з відкритих джерел

У клініку Валерій Ніколаєв потрапив зі спецприймальника поліції

Російський актор Валерій Ніколаєв потрапив до психіатричної лікарні. Про це повідомляє Telegram-канал 112.

Відомо, що до клініки артист потрапив зі спецприймальника поліції. Там він перебував через те, що був п’яний за кермом автомобіля. У камері Ніколаєв мав відсидіти 15 діб.

У спецприймальнику він почав поводитися неадекватно і стверджував, що співкамерник облив його окропом. При цьому на тілі артиста не було жодних ушкоджень.

Сам актор каже, що посварився із 27-річним мешканцем Таджикистану Шахрієром Бековим. А під час конфлікту той нібито вилив на нього півлітра кип’яченої води. За словами Ніколаєва, він має 40% опіків тіла.

Психіатри діагностували у нього біполярний розлад.

Як відомо, 56-річний Валерій Ніколаєв зіграв у таких фільмах та серіалах, як “День народження буржуя”, “Настя”, “Термінал”, “Ширлі-мирлі”, “Поворот”, “Навчаю грі на гітарі”, “Відьма” та “Батьківщина чекає”.

1News за темою: У Росії померла зірка фільму “Стиляги” Євгенія Брік

Нагадаємо, раніше співачка Леді Гага, яка виконала одну з головних ролей у фільмі Рідлі Скотта “Дім Гуччі”, розповіла, що участь у проєкті так сильно позначилася на її ментальному здоров’ї, що під кінець знімального процесу з нею на майданчику постійно чергувала психіатрична медсестра.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button