Україна

Вакцинація в Україні – Ляшко назвав області-антилідери – 1News


УНІАН

За його словами, це Закарпатська, Чернівецька, Івано-Франківська, Волинська та Рівненська області

Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко назвав області-антилідери з вакцинації від коронавірусу. Мова йде про західні регіони. Про це глава МОЗ розповів на брифінгу.

“П’ятіркою антилідерів з вакцинації населення, на жаль, залишаються регіони заходу України. Це Закарпатська, Чернівецька, Івано-Франківська, Волинська та Рівненська області з рівнем вакцинації принаймні 1 дозою у 36-44% дорослого населення”, – сказав Ляшко.

Він зазначив, що за останні 7 днів найбільшу кількість щеплень із розрахунком на 100 тисяч населення було зроблено у Луганській області. Одразу за лідером розташовані Харківська, Закарпатська, Полтавська та Рівненська області.

1News за темою: Карантин в Україні: Київ перейшов у жовту зону, більшість областей – “помаранчеві”

Нагадаємо, в Україні за минулу добу, 13 лютого, від коронавірусної хвороби COVID-19 вакцинувалися 18 938 осіб. Як зазначається, за вчора першу дозу вакцини отримали 5 658 людей, другу дозу – 8 981 людина. При цьому додатковою дозою щепилося 95 людей, а бустерною – 4 204.

Раніше міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко відвідав із робочим візитом безкоштовні пункти тестування і щеплення проти коронавірусу, розташовані на території контрольного пункту в’їзду-виїзду “Станиця Луганська”.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button