Україна

ВАКС узяв під варту депутата облради, який вимагав хабар у військового


ВАКС узяв під варту депутата облради, який вимагав хабар у військового

Термін дії запобіжного заходу – до 18 травня поточного року. Як альтернативу суд визначив підозрюваному заставу розміром 155 тисяч гривень.

До депутата обласної ради, підозрюваного у вимаганні й одержанні хабаря від військовослужбовця ЗСУ, Вищий антикорупційний суд застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це 22 березня повідомила Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Зазначається, що суддя ухвалив узяти фігуранта під варту в залі суду. Термін дії запобіжного заходу – до 18 травня поточного року.

Як альтернативу суд визначив підозрюваному заставу розміром 155 тисяч гривень. У разі внесення цієї суми на депутата будуть покладені відповідні процесуальні обов’язки.

Раніше повідомлялося, що військова контррозвідка Служби безпеки спільно з Національним антикорупційним бюро України викрила на корупції депутата Тернопільської облради, який вимагав “відкати” за виділення матеріальної допомоги для поранених воїнів Збройних сил України.

А на Одещині викрито депутата Білгород-Дністровської райради, який вимагав з підприємця 20 000 доларів США за сприяння у вирішенні “земельного питання”.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button