Україна

Вакарчук заперечує об’єднання з іншими партіями на виборах

Партія «Голос», нещодавно створена лідером гурту «Океан Ельзи» Святославом Вакарчуком, не буде об’єднуватись з іншими політичними силами для участі у позачергових виборах до Верховної Ради. Таку заяву зробив Вакарчук у своєму відео-зверненні.

«Тут дехто намагається нас без нас женити. Щоб розставити всі крапки над «і» офіційно заявляю, що партія «Голос» не буде об’єднуватись з жодними політичними брендами. Нас не цікавлять бренди, нас цікавлять люди. Ми готові об’єднувати зусилля з усіма людьми, що розділяють наші принципи, нашу ідеологію та нашу програму», – зазначив він.

Вакарчук також додав, що партія «Голос» скоро проведе з’їзд, в порядку денному якого не буде питання про об’єднання з жодними політичними силами.

«Ми цінуємо всі ті реформи, які були проведені. І ми йдемо в політику не руйнувати, а будувати. Але ми будемо руйнувати старі схеми та старі правила», – додав він.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Партія Голос не об’єднується з жодними іншими політичними брендами!

Публикация от Sviatoslav Vakarchuk (@sviatoslav.vakarchuk)

Нагадаємо, 16 травня Святослав Вакарчук оголосив про створення партії «Голос», яку поведе на вибори до Верховної Ради. Тоді ж він представив людей, які вже входять до його команди. Зокрема, це екс-міністр економічного розвитку Юлія Клименко, колишній керівник українського офісу антикорупційної організації Transparency International Ukraine Ярослав Юрчишин, захисник Донецького аеропорту, кіборг «Богема», Андрій Шараскін, Юрій Соколов (кардіолог) та Соломія Бобровська, (волонтерка, в.о. глави Одеської ОДА).

Згодом Вакарчук зазначив, що в його партії не буде діючих народних депутатів. «Наш список, я вважаю і буду пропонувати це партії, має повністю складатися з людей, серед яких немає діючих народних депутатів», – сказав Вакарчук.

Back to top button