Україна

В ЗСУ розповіли, які є загрози до прибуття F-16


В ЗСУ розповіли, які є загрози до прибуття F-16

Ілля Євлаш підкреслив, що у ворога все ще залишається досить багато ракет, а також він продовжує випускати частину з них.

Росія максимально інтенсифікуватиме завдання ударів по території України до моменту прибуття багатоцільових винищувачів F-16. Про це речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш сказав в ефірі інформаційного марафону Єдині новини.

Таким чином посадовець відповів на запитання про те, яких несподіванок від ворога слід чекати в проміжок часу, поки нова допомога зі США прибуде в Україну.

За його словами, протягом останніх місяців ворог вже використовує цей час і здійснює масові атаки.

“Звісно, що ворог буде максимально інтенсифікувати свої удари по нашій території, намагатиметься вибити критичну енергетичну інфраструктуру наскільки це можливо”, – наголосив посадовець.

Євлаш додав, що у ворога залишається досить багато ракет.

Деякі типи ракет ворог застосовує проти України зараз же після виробництва – з конвеєрів.

“Це все продовжується. І власне до постачання… систем ППО різних типів і F-16 нам треба триматися і відбивати ці атаки ворога”, – резюмував речник Повітряних сил.

Нагадаємо, видання News Break повідомило, що Україна може отримати до 32 винищувачів F-16 від Греції. Зазначалося, що загалом Греція планує продати 108 винищувачів різного типу, що підлягають виведенню з експлуатації. Однак прем’єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс згодом спростував це повідомлення.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × 5 =

Back to top button