Україна

В Ужгороді з понеділка відновлюють очне навчання для школярів всіх класів

У місті Ужгород з понеділка, 12 квітня, відновлюють очне навчання для школярів всіх класів. Це пов’язано з послабленням карантину в Закарпатській області, пише 1NEWS, посилаючись на 112ua.

“В Ужгороді відновлюється очне навчання для всіх школярів. Із понеділка, 12 квітня, школярі із 1-го по 11-й клас приступають до навчальних занять у своїх закладах освіти”, – повідомляє на своїй сторінці в Facebook Ужгородська міська рада.

Раніше сьогодні на позачерговому засіданні Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС) було ухвалено рішення, яким відзавтра, 11 квітня, на Закарпатті скасовується “червоний” рівень карантину.

Як повідомлялося, Закарпатська область перейшла до “червоної” зони карантину місяць тому, 8 березня. У регіоні спостерігалася критична епідситуація.

6 квітня тут дещо ослабили обмежувальні заходи, дозволивши відновити роботу громадського транспорту.

Нагадаємо, що з сьогоднішнього дня з “червоної” зони вийшла сусідня Івано-Франківська область. Тут теж ситуація з Covid-19 стабілізувалася, проте медики побоюються, що це може бути тимчасово. “Укрзалізниця” відновлює продаж квитків на потяги до регіону.

Back to top button