Україна

В Ужгороді під час уроку фізкультури помер десятикласник


В Ужгороді під час уроку фізкультури помер десятикласник

Протягом кількох годин медики проводили реанімаційні заходи, однак так і не змогли врятувати юнака.


В Ужгороді в під час уроку фізкультури помер учень 10 класу. Перед цим йому стало зле й він втратив свідомість. Про це повідомила пресслужба поліції Закарпаття в четвер, 7 березня.
 
“Працівники освітнього закладу одразу викликали екстрену медичну допомогу. Протягом кількох годин медики проводили реанімаційні заходи, однак хлопець помер”, – йдеться в повідомленні.

У навчальному закладі проводяться слідчі дії. Працівники поліції встановлюють детальні обставини події. У справі призначать судово-медичну експертизу, яка вкаже на причину смерті підлітка.
 
Депутат Ужгородської міської ради Віталій Глагола повідомив у Telegram, що хлопцю раптово стало погано посеред уроку, після чого він втратив свідомість. Медики, що прибули на місце – не змогли врятувати юнака.
 
“Це сталось в Ужгородській загальноосвітній спеціалізованій школі-інтернаті Закарпатської обласної ради, що розташований на вулиці Загорській. Він більше відомий серед містян, як ужгородський ліцей”, – написав він.
 
Нагадаємо, у 2021 році у Полтаві на уроці фізкультури померла 10-річна школярка. У гімназії в Тернополі п’яна вчителька фізкультури на уроці побила семикласника.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button