Україна

В Ужгороді молодших школярів відправили на дистанційне навчання

За рішенням протиепідемічної комісії, на тлі темпів поширення коронавірусу в Ужгороді буде призупинено навчання для учнів 1-4 класів. Про це інформує пресслужба Ужгородської міської ради, передає 1NEWS, посилаючись на УНН.

“Призупинити навчальний процес учнів 1-4 класів у всіх загальноосвітніх навчальних закладах Ужгорода із 15 до 26 березня – таке рішення у зв’язку із ускладненням у місті ситуації із поширенням COVID-19 та ГРВІ сьогодні прийняли на засіданні протиепідемічної комісії у міській раді. Педагогічним радам рекомендували вивчити можливість запровадження дистанційної форми навчання для учнів початкових класів”, – йдеться в повідомленні міськради.

Повідомляється, що, станом на 14 березня, в Ужгороді загалом із початку епідемії у 9374 ужгородців підтверджено коронавірусну інфекцію, при цьому 6273 особи одужали, 184 людини померли. 2917 ужгородців лікуються амбулаторно або стаціонарно, 3848 ужгородців – на самоізоляції.

Напередодні стало відомо, що з вівторка, 16 березня, учні 5-11 класів у школах Львова переходять на дистанційне навчання.

Раніше в Україні в чотирьох областях дітей перевели на дистанційне навчання через зростання кількості інфікованих коронавірусом.

За даними МОЗ, поділ на зони за рівнем епідемічної небезпеки щодо поширення COVID-19 станом на 14 березня виглядає так:

  • “жовта” – 10 регіонів: Волинська, Дніпропетровська, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Харківська, Херсонська області.
  • “помаранчева” – 11 регіонів: місто Київ, Вінницька, Донецька, Київська, Львівська, Миколаївська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська, Чернігівська області.
  • “червона” – 4 регіони: Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська та Чернівецька області.
Back to top button