Україна

В Україну заходить важка техніка – Зеленський


В Україну заходить важка техніка - Зеленський

На нараді у президента заслухали інформацію про ситуацію на фронті, а також результати застосування дронів.

Україна незабаром отримає нові пакети військової допомоги від країн-партнерів. Про це повідомив президент Володимир Зеленський за підсумками ранкової наради у п’ятницю, 18 серпня.

“Реалізуються домовленості з партнерами. Заходять важка техніка, артилерія, засоби ППО. Продовжуємо роботу над наступними пакетами. Новини будуть скоро”, – розповів глава держави.

Зеленський також повідомив про успішну інспекцію роботи військово-лікарських комісій (ВЛК) і голів ТЦК, а також виявлення колаборантів.

“(Обговорили – ред.) перебіг всеохопної інспекції ВЛК. А також роботу СБУ щодо “воєнкомів” і колаборантів. Хороші результати”, – зазначив президент.

Також на нараді заслухали інформацію про ситуацію на фронті, зокрема про оборону і наступ, а також результати застосування дронів і закриті доповіді СБУ і ГУР щодо їхніх спеціальних завдань.

Раніше Зеленський анонсував форум виробників зброї в Україні. Цей захід стане першою фіксацією досягнень українського оборонно-промислового комплексу. У ньому також візьмуть участь іноземні виробники зброї.

В Україні оборонні заводи почали виробляти FPV-дрони

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button