Україна

В Україну повернувся олігарх Коломойський

В Україну з Ізраїлю прилетів олігарх Ігор Коломойський. Він не був в Україні з червня 2017 року. Про це у cвоєму Telegram-каналі повідомив журналіст “Схем” Михайло Ткач, передає 1NEWS.

“О 02:30 із Тель-Авіва в аеропорт Дніпра прилетів літак групи “Приват” з бортовим номером UR-PRT. Про пасажирів поки інформації немає”, – написав він.

Пізніше журналіст додав, що, за інформацією джерел, цим літаком прилетів олігарх Ігор Коломойський.

Сам олігарх у коментарі виданню theБабель підтвердив, що повернувся до України. На уточнююче питання, чим займеться в першу чергу, Коломойський відповів, що не знає.

Оновлено о 12:38: Головнйи редактор видання “Цензор.нет” Юрій Бутусов на своїй сторінці у Facebook додав, що за його інформацією Коломойський прилетів чартером з Тель-Авіва в Дніпро о 2.55 ночі.

“Разом з ним прилетіли двоє людей – бізнесмен Тимур Міндіч і народний депутат фракції “Відродження” Андрій Шипко”, – додає журналіст.

Бутусов нагадує, що Коломойський не перебуває у розшуку, на його ім’я стоїть тільки індекс інформування про приліт і відліт при проходженні контролю. “Отже контроль він пройшов без проблем”, – додає він.

Ігор Коломойський не був в Україні від червня 2017 року й мешкав у Женеві.

Від вересня 2018 року жив в Ізраїлі, у місті Герцлія.

В інтервʼю «Схемам» Коломойський говорив, що перебрався зі Швейцарії в іншу країну «через сімейні обставини», і заявляв, що планує повернутися в Україну після першого туру президентських виборів.

Back to top button