Україна

В Україну повертається аномальна спека


В Україну повертається аномальна спека

У неділю, 18 серпня в Україну повернеться спека на рівні +38…+40 градусів. Сьогодні, 8 серпня температура буде стабільною.

Найближчими днями температура в країні буде стабільною, з денними показниками від +25 до +29 градусів, а на півдні до +32. Проте вже 18 серпня синоптики прогнозують повернення африканської спеки. Про це повідомила українська синоптикиня Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі.

За її словами, 8 серпня погода в Україні буде стабільною, з денними температурами на рівні +25…+29 градусів, а на півдні – до +32. Дощі не передбачаються, за винятком окремих локальних опадів на Сумщині та Харківщині. Ввечері можливі опади в західних областях. У Києві 8 серпня очікується суха сонячна погода з температурою +25…+27 градусів.

Щодо майбутньої сильної спеки, згідно з прогнозом, 14 серпня основна хвиля високих температур зрушить на Польщу, що дозволить Україні тимчасово насолоджуватися комфортною погодою. Проте вже 18 серпня синоптики попереджають про повернення спеки, на рівні +38…+40 градусів.

“Наразі насолоджуємося комфортною погодою, але готуємося до можливого повернення спеки,” – зазначила Наталка Діденко.

Раніше повідомлялося, що у серпні 2024 року середня місячна температура прогнозується в межах 20-26 градусів, в Карпатах 17-19 градусів.

Липень увійшов до п’ятірки найспекотніших в історії Києва

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fifteen + four =

Back to top button