Україна

В Україну йдуть сніг і морози

У суботу, 19 грудня, на північному сході країни, 20 грудня на Лівобережжі можливий невеликий мокрий сніг і дощ, на решті території без істотних опадів, повідомляє 1NEWS з посиланням на Гідрометцентр.

Вночі та вранці місцями туман. На сході і північному сході країни місцями ожеледиця.

“18 грудня хмарно, без істотних опадів. На північному сході країни на дорогах місцями ожеледиця. Вночі та вранці в західних, північних і центральних областях туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м / с”, – йдеться в повідомленні.

Температура протягом доби від 3 ° морозу до 2 ° тепла (вночі у східних областях 0-5 ° морозу, вдень на крайньому заході країни, Одеської області та в Криму 1-6 ° тепла).

У Києві та Київській області 19 грудня без істотних опадів, вночі та вранці туман. Температура протягом доби в столиці близько 0 °; по області від 1 ° морозу до 2 ° тепла.

Протягом 19-20 грудня погода в Україні істотно не зміниться. Тільки 19 грудня на північному сході країни, 20 грудня на Лівобережжі можливий невеликий мокрий сніг і дощ, на решті території без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. На сході і північному сході країни місцями ожеледиця.

Температура вночі та вдень від 2 ° морозу до 3 ° тепла (вночі у східних областях 1-6 ° морозу, вдень в західних областях і на крайньому півдні країни 4-6 ° тепла).

У столичному регіоні 19-20 грудня без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Температура вночі та вдень від 2 ° морозу до 3 ° тепла.

У той же час 21-22 грудня, за прогнозами синоптиків, невеликий сніг очікується в східних областях, температура вночі 3-8 ° морозу, вдень 1-6 ° морозу. На решті території без істотних опадів, температурі 21 грудня вночі та вдень від 3 ° морозу до 3 ° тепла, 22 грудня вночі 1-6 ° морозу, вдень від 4 ° морозу до 1 ° тепла.

У Києві 21-22 грудня без істотних опадів. Температура 21 грудня вночі та вдень від 2 ° морозу до 3 ° тепла; 22 грудня вночі 1-6 ° морозу, вдень від 4 ° морозу до 1 ° тепла.

На Миколая погода в Україні істотно не зміниться. 22-23 грудня очікується короткочасне похолодання, а в другій половині наступного тижня стане більше опадів, повідомила синоптик Наталка Діденко.

Прогноз погоди на 18 грудня

18 грудня на всій території країни без істотних опадів. Температура вночі в від +3 до -3; вдень від +5 до -1. Вітер змінних напрямків, 3-8 м / с.

Вночі та вранці 18 грудня в західних, північних і центральних областях туман, видимість 200-500 м (I рівень небезпеки).

У столиці України вдень і вночі опадів не очікується. Температура вночі від -1 до +1, вдень від -1 до +1. Вітер південний, 3-8 м / с.

 

 

Back to top button