Україна

В Україну йде циклон із сильними морозами та снігопадами

На початку тижня в Україну прийшло похолодання, в найближчі дні воно посилиться, повідомляє 1NEWS з посиланням на синоптика Наталку Діденко.

Новий циклон також принесе снігопади, дощі і сильний вітер.

“Волога погода утримається, десь – тумани, десь – опади “, – написала вона.

Зі слів Діденко, дощ, місцями з мокрим снігом очікується 6 січня на півночі України, на крайньому заході та на Луганщині. На решті території – без опадів.

7 січня, циклон, який вже зараз розминається на південному заході Європи, охопить практично всю Україну дощем і мокрим снігом і ще й сильним північно-західним вітром.

Температура повітря в Україні в середу коливатиметься в межах +2 +6 градусів, на Сході буде “свіжіше”, 0 + 3 градуси, на півдні буде по-весняному тепло, + 7 + 13 градусів. На Різдво невелике похолодання передбачається в західній частині України.

З 9-10 січня буде поступово знижуватися температура повітря практично повсюдно і, за попередніми прогнозами, вже на Василя, старий Новий рік і наступний Святвечір, напередодні Водохреща, ми зустрінемо з морозом.

У Києві Святвечір обіцяє бути вологим, з невеликими опадами, на Різдво до столиці також завітає циклон. Тому опади, дощ і мокрий сніг очікуються.

 

 

 

 

Back to top button