Україна

В Україні знеструмлено 200 населених пунктів


В Україні знеструмлено 200 населених пунктів

Більше всього відключень на Вінниччині, Хмельниччині та Тернопільщині. Тривають відновлювальні роботи.

Через погіршення погодних умов в Україні знеструмлено понад 200 населених пунктів в 11 областях. Про це повідомляє Міненерго у середу, 26 липня.

“Внаслідок грозового шторму, який пройшов країною, і викликаних ним технологічних порушень знеструмлювалися 209 населених пунктів у Вінницькій, Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Одеській, Полтавській, Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях”, – йдеться у повідомленні.

Більше всього відключень на Вінниччині, Хмельниччині та Тернопільщині. Тривають відновлювальні роботи.

Через технологічні порушення знеструмлено населені пункти в Київській та Сумській областях. Але їхня кількість не вказана.

Через російські обстріли на Донеччині знеструмлювалися сім населених пунктів. Також залишається без світла частина споживачів у Дніпропетровській, Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях.

Ремонтні бригади працюють там, де це дозволяє безпекова ситуація.

Вчора у Херсоні заживили майже 100 споживачів, які були відключені через підтоплення. У місті залишаються без світла 11,6 тисячі споживачів.

Також вказано, що виробленої електроенергії достатньо для покриття потреб споживачів. Дефіциту немає.

Раныше стало выдомо, що на Тернопільщині і Хмельниччині негода завдала значних збитків. Було пошкоджено будівлі, автомобілі і лінії електропередач, повалено дерева. З багатьох будинків зірвало дахи.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button