Україна

В Україні запустили застосунок для військових Армія+


В Україні запустили застосунок для військових Армія+

Через застосунок Армія+ військові зможуть отримувати всі соціальні послуги, які надає держава.


В Україні відбулася презентація мобільного застосунку для військовослужбовців Армія+, на ній президент Володимир Зеленський заявив, що мета сервісу полягає в тому, аби звільнити військових від паперової роботи. Про це повідомляє LIGA.net в четвер, 8 серпня.
 
За словами глави держави, застосунок Армія+ почне працювати вже сьогодні.
 
“Стартує він з базових функцій, і будемо наповнювати його новими функціями. Зокрема, одразу електронні рапорти, коли за кілька хвилин і кліків можна зробити те, що зараз займає години й дні”, – сказав Зеленський.

Президент додав, що мета застосунку полягає у тому, аби звільнити армію від паперової роботи, щоб військові не витрачали свій час на “застарілу, нікому не потрібну бюрократію”.

 
“На наступних етапах розвитку Армії+ у застосунку мають з’явитися також і інші функції, які допоможуть нашим воїнам реалізувати всі ті необхідні соціальні та комунікативні потреби”, – додав глава держави.
 
Зеленський зазначив, що у застосунку будуть курси й навчальні програми. Також через Армію+ військові зможуть отримувати всі соціальні послуги, які надає держава.
 
“Медицина, медичні документи – все це має бути та буде зручним. Банкінг та кредитування. Держава створює та збільшуватиме пакет фінансових можливостей для українських воїнів. Також, зокрема, в Армії+ буде надійна комунікація між воїнами – захищені чати”, – сказав президент.

Нагадаємо, 17 травня в Україні запустили електронний кабінет військовозобов’язаного, який став доступний через застосунок Резерв+.

 
18 червня у Резерв+ з’явився електронний військово-обліковий документ та QR-код для перевірки даних. Міноборони поділилося інструкцією, як згенерувати військовий квиток у Резерв+.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × one =

Back to top button