Україна

В Україні запрацював сервіс, за допомогою якого можна відстежити ситуацію з поширенням коронавірусу

В Україні почав працювати сервіс “tableau.puplic“. З його допомогою можна відстежувати ситуацію з поширенням коронавірусу в країні: відображається кількість заражених, а також людей, яких ще перевіряють або тих, у кого діагноз не підтвердився. Про це пише 1NEWS, посилаючись на 112.ua.

Лабораторно підтверджені випадки відображаються на карті червоними крапками, досліджувані – жовтими, а ті, які після перевірки виявилися негативними – зеленими.

Карта дозволяє відстежити не тільки кількість випадків зараження, а й територію їх поширення.

Нагадаємо, що 12 березня в Україні підтвердили два нових випадки зараження коронавірусом. В цілому в Україні зафіксували трьох осіб, інфікованих Covid-2019.

Один з випадків зафіксували в Чернівецькій області в чоловіка, дружина якого повернулася з Італії. Він відправився в ізоляцію і повідомив, що ні з ким, крім дружини, тісно не контактував.

Інший випадок зафіксували у Радомишлі Житомирської області у 71-річної жінки. Вона занадто пізно звернулася в лікарню і від моменту інфікування встигла сходити до церкви на служіння. У п’ятницю, 13 березня, жінка померла.

Back to top button