Україна

В Україні з 2 листопада оновили зони карантину

"Червоний" рівень епіднебезпеки діятиме у 112 адміністративних одиницях у 20 регіонах

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій оновила епідемічне зонування в Україні з 2 листопада.

Про це повідомляє 1NEWS.

Всього “червоний” рівень епіднебезпеки діятиме у 112 адміністративних одиницях у 20 регіонах. Зокрема туди віднесли 11 обласних центрів. Серед них – Житомир, Ужгород, Івано-Франківськ, Миколаїв, Полтава, Рівне, Суми, Харків, Хмельницький, Чернівці та Чернігів.

“Помаранчевий” рівень епіднебезпеки діятиме у 489 адміністративних одиницях, що на 52 більше, ніж у нині діючому зонуванні. Поширюватиметься на 13 обласних центрах. Туди із червоної зони перейшов Тернопіль. Також “помаранчевий” рівень розповсюджуватиметься на Київ, Львів, Одесу, Дніпро, Херсон, Черкаси, Запоріжжя, Вінницю, Луцьк, Умань, Кропивницький, Білу Церкву, Мукачево, Сєвєродонецьк та інші міста й райони.

До “жовтого” рівня епідемічної небезпеки потрапили 14 адміністративних одиниць, що на 39 менше, ніж раніше. До “зеленого” рівня віднесли лише дві адміністративні одиниці – Горностаївський і Скадовський райони Херсонської області.

Джерело: Німецька хвиля

 

Back to top button