Україна

В Україні виявили уже 21 випадок зараження коронавірусом і зафіксували третю смерть

В Івано-Франківську померла жінка, яка займалася самолікуванням і надто пізно звернулася до лікарів

В Україні виявили ще три випадки зараження коронавірусом: один в Києві, два у Дніпропетровській області та один в Житомирській області. А також зафіксована третя смерть від цієї хвороби.

Про це повідомляє 1NEWS.

В Івано-Франківську померла жінка, інфікована коронавірусом. Пацієнтка поступила в лікарню у важкому стані. Довгий час вона займалася самолікуванням і надто пізно звернулася до лікарів. Жінка померла через добу після шпиталізації, ще до отримання результатів тесту на COVID-19.

У Дніпропетровській області зафіксували перші 2 випадки зараження коронавірусом у пацієнтів, які повернулися з-за кордону. Зараз їх стан здоров’я стабільний і вони почувають себе добре. Медики відстежують всі контакти, які могли мати хворі, щоб обстежити цих людей і забезпечити їх ізоляцію.

У Києві зафіксовано третій випадок захворювання коронавірусом – 50-річний чоловік, який нещодавно відвідував Швейцарію.

Важливо підкреслити, що спочатку чоловік зробив тест в одному з приватних медичних центрів столиці. Але центр не повідомив про позитивний тест пацієнта ні в Міністерство охорони здоров’я, ні в Центр громадського здоров’я. Діагноз підтвердила і надала інформацію державним органам України одна з німецьких лабораторій. Зараз пацієнт перебуває вдома на самоізоляції і отримує лікування під наглядом лікарів.

У Житомирській області шпиталізували  подружжя з Брусилова, яке контактувало з померлою жінкою і лікувалися самостійно. Сьогодні вони звернулися за допомогою, оскільки стан їх погіршився: підвищилася температура, з’явилася задишка і кашель.

Back to top button