Україна

В Україні виділять майже 300 млн гривень на ремонт трьох ТЕЦ – Шмигаль


В Україні виділять майже 300 млн гривень на ремонт трьох ТЕЦ - Шмигаль

За ці гроші планують до початку опалювального сезону відремонтувати теплоцентралі у Чернігові, Охтирці та Кременчуці.

 
У трьох містах України буде відремонтовано ТЕЦ, які зруйнували росіяни. Уряд виділить майже 300 млн гривень на ремонт ТЕЦ у Чернігові, Охтирці та Кременчуці. Про це прем’єр-міністр України Денис Шмигаль написав у Telegram.
 
Глава уряду під час візиту до Чернігівської області відвідав місцеву ТЕЦ, яку російські війська розбомбили у березні. Там зруйновано 15 об’єктів.
 
“Пошкодження, справді, суттєві, тому уряд виділяє додаткові 100 млн грн, щоб провести необхідний ремонт та закупити обладнання для цієї теплоцентралі. Завдяки цим коштам мешканці Чернігова та області будуть із теплом цієї зими. Також ми виділяємо 100 млн грн для Кременчуцької ТЕЦ та 86,5 млн грн – для Охтирської ТЕЦ. Обидва підприємства також сильно пошкоджені від обстрілів”, – сказав Денис Шмигаль.
 
За його словами, ці кошти від уряду дозволять теплоцентралям оперативно провести ремонти та запуститися якраз до опалювального сезону.
 
Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що влада готується до наступного опалювального сезону, який стане найскладнішим за всі роки незалежності. А от у тимчасово окупованому Маріуполі центрального опалення цього сезону не буде, оскільки окупанти зруйнували всі комунікації.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button