Україна

В Україні відкрито нове газове родовище

Burisma Group, підконтрольна колишньому міністру екології, бізнесменові Миколі Злочевському, відкрила нове родовище газу на Веселковій структурі Пегедівської площі в Харківській області, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу компанії.

В результаті проведення попереднього підрахунку на етапі геологічного вивчення запаси і ресурси газу в межах Пегедівської площі можуть становити понад 7 млрд куб. м.

“Під час пошукового буріння в складних геологічних умовах на Веселковій структурі глибиною понад 5 000 метрів свердловиною були розкриті газонасичені пласти. Під час випробування свердловини було отримано промислові добові дебіти – понад 200 тис. кубометрів газу”, – зазначив CEO Burisma Group Тарас Бурдейний.

В процесі буріння розкрито 7 газоносних і газонасичених інтервалів у візейських і серпухівських відкладеннях нижнього карбону із загальною потужністю продуктивних пластів близько 60 м.

Пегедівка стала другим родовищем газу, відкритим в Україні в 2018 році. У травні державна компанія Укргазвидобування оголосила про відкриття родовища в Харківській області.

 

 

One Comment

  1. Как удобно устраиваются: министр ЭКОЛОГИИ , бизнесмен-газодобытчик Злочевский сам себе выдает разрешение на разработку и бурение скважин.Не удивлюсь, если например Аваков окажется подпольным мафиози, который расследует свою же преступную деятельность.

Back to top button