Україна

В Україні створено оперативний штаб із забезпечення будматеріалами


В Україні створено оперативний штаб із забезпечення будматеріалами

Уряд уже розподілив у регіонах 2,3 млрд гривень, щоб терміново відновити критичну інфраструктуру.

 
Кабінет Міністрів створив оперативний штаб із забезпечення країни будівельними матеріалами. Про це повідомляє сайт уряду у середу, 13 липня.
 
 

 
“Штаб працюватиме по всій країні, а до його роботи будуть залучені представники всіх областей, будівельники, промисловість, урядовці. Наша мета – максимально швидке й ефективне відновлення пошкоджених об’єктів усієї інфраструктури, зокрема житла для українців”, – йдеться в повідомленні з посиланням на прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.
 
Зазначається, що загалом уряд уже розподілив по регіонах 2,3 млрд гривень, щоб терміново відновити критичну інфраструктуру.
 
Зокрема наголошується, що на цей момент у п’яти областях уже підготовлено технічну і проектну документацію для відновлення 1 700 об’єктів.
 
“Це котельні, школи, дитячі садки, лікарні, житлові й адміністративні будівлі і багато інших інфраструктурних об’єктів. Люди мають бачити, що всюди, де це можливо, йде відновлення”, – заявив прем’єр.
 
Раніше стало відомо, що в трьох містах України відремонтують ТЕЦ, які зруйнували росіяни. Уряд виділить майже 300 млн гривень на ремонт таких об’єктів у Чернігові, Охтирці і Кременчуці.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button