Україна

В Україні спостерігається тенденція до збільшення обсягів переробки часнику

В Україні йде повним ходом сезон 2021/22 переробки часнику. На сьогодні чітко помітна тенденція до збільшення обсягів переробки продукту. Про це розповів директор компанії «Артель Агро» Вадим Мереженюк, повідомляє 1NEWS, посилаючись на kurkul.com.

«Попри таку тенденцію, ми маємо потенціал і можливості для створення індустрії часниківництва в Україні. Для того, щоб забезпечити зростаючі потреби наших клієнтів, ми в 2021 році включили в роботу такий інструмент, як франшиза. Це дозволить нам реалізувати наявний потенціал і в більшій мірі задовольнити потреби ринку», — зазначив Вадим Мереженюк.

Наразі в компанії недостатньо обсягів наявної сировини і є необхідність у збільшенні закупівель додаткових партій свіжого часнику. Компанія знаходиться в пошуку довгострокового співробітництва як з крупними, так і невеликими фермерськими господарствами, які вирощують часник і, які готові включити в свою діяльність переробку і вирощування часнику.

Back to top button