Україна

В Україні прогнозують сильне похолодання та сніг


В Україні прогнозують сильне похолодання та сніг

В нічні години 23-го та 24-го листопада у північній частині України та на північному сході (Сумщина, Полтавщина, Харківщина) ймовірно до -10-14 градусів.

В Україні з 19 по 23 листопада очікується сильне похолодання, температура може опуститися до -14 градусів. У багатьох областях прогнозують сніг. Про це повідомила синоптик Наталя Діденко.

За її даними, температура повітря знизиться до невеликих “мінусів”, а в нічні години 23-го та 24-го листопада у північній частині України та на північному сході (Сумщина, Полтавщина, Харківщина) ймовірно до -10-14 градусів!

З 16-го листопада в Україні місцями пройде невеликий дощ, а в окремих районах Київщини, Чернігівщини та Сумщини можливий мокрий сніг. Посилиться вітер до штормових поривів.

Температура повітря становитиме вночі 0+5 градусів, на півдні до +9 градусів, вдень передбачається +4+9 градусів, у південній частині та на південному сході +9+12, в Криму до +14 градусів.

У столиці 16-го листопада очікується вітер до 12-15 метрів за секунду. Місцями в Києві очікується невеликий дощ, ввечері можливий мокрий сніг.

В західних областях в суботу, 18 листопада, прогнозують сильний мокрий сніг та штормовий вітер, у неділю, 19 листопада, на півдні, в центрі та на сході пройдуть сильні дощі та буде сильний вітер.

Впродовж доби 20 листопада температура повітря буде приблизно +4+6 градусів, ввечері знизиться до +1+4 градусів.

Нагадаємо, український гідрометцентр зазначає, що в Києві та області вже 17-18 листопада невеликий мокрий сніг.

Як повідомлялося, у Київській області 4 листопада було зафіксовано нові температурні рекорди, які побили показники 4-річної та 27-річної давнини

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button