Україна

В Україні підвищать зарплати податківцям до 30 000 гривень

У ДПС хочуть отримувати таку ж зарплату, як в ДБР та НАБУ

У Державній податковій службі працюють над розв’язанням питання щодо підвищення рівня заробітних плат своїм працівникам та планують орієнтуватись на рівень зарплат ДБР, НАБУ, які встановлені на рівні 25-30 тисяч гривень.

Про це на брифінгу сказав голова Державної податкової служби Сергій Верланов, повідомляє 1NEWS.

“Ми з Максимом Нефьодовим працюємо над доволі суттєвим підвищенням заробітних плат. Зараз не будемо говорити про цифри. Це не буде підвищення на 100, 200 чи 500 гривень. Ми орієнтуємося на зарплати ДБР, НАБУ, які встановлені на рівні 25-30 тисяч гривень. І ми будемо прямувати до цих сум”, – сказав Верланов.

Джерело: Укрінформ

4 Comments

  1. Що ж ви творите, ворюги !!!! Що, НАБУ, ДБР, податківці створюють матеріальні цінності !? Ні ! Бо то є штучна надбудова ДАРМОЇДІВ , які паразитують на праці робітників та селян !!! Що зробило НАБУ та САП за роки свого існування !? Н І Ч О Г О! ДАРМОЇДИ ! А десь 10 мільйонів робітників та селян виїхали на заробітки з України !!! Тобто ВСІ ТРАНШІ МВФ ВКРАЛИ Й ПРОЇЛИ ЧИНОВНИКИ , – уряд , банда президента, Верховна Зрада , всі оті сапи, набу, мвси та інша ДАРМОЇДСЬКА РАТЬ !!! ДОСИТЬ , ГНИДИ !!! ВИ НІЧОГО НЕ СТВОРЮЄТЕ, НІЧОГО НЕ РОБИТЕ , ТІЛЬКИ ГРАБУЄТЕ !!! Зеленський, зупиняй ту банду дармоїдів, бо інакше НАРОД вас усіх зупинить !!! СЛАВА УКРАЇНІ !!! ГЕРОЯМ СЛАВА ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ !

  2. Негодяи. ДБРошников в сотни раз меньше, чем налоговиков. Представляю, во что выльется эта их очередная химера.

  3. А чому не підвищити зарплати вчителям, бібліотекарям, вихователям дисадочків. Це саме та категорія працівників, які формують особистість, наділяючи її такими якостями, як моральність (нравственность), готовність прийти на допомогу, відповідальність за прийняті рішення, етика поведінки в суспільстві тощо. Думається, що коли б ці люди отримували 30 тисяч гривень за свою працю, вони ще більше вкладали душу у свою роботу, адже вони знали б, що в них є за що купити їжу і заплатити за компослуги. А нині вони практично жебракують.

  4. Керівний склад починаючи із Районних ДПІ-це організми інфіковані ненавистю до суб’єктів господарювання,які створюють національний продукт держави (особливо до ФОПів).Якщо ЗЕкоманда їх не зачистить-не відновиться діалог із бізнесом,бізнес не вийде із тіні, реформи не підуть…

Back to top button