Україна

В Україні оголосили штормове попередження

В Україні, у неділю, 7 березня вночі у північно-західних областях та по всій Україні очікується погіршення погодних умов. Про це повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій, пише 1NEWS, посилаючись на Главком.

Синоптики попереджують, що вдень по всій Україні пориви вітру 15-20 м/с, у Карпатах 25-30 м/с (рівень небезпечності І, жовтий).

«У Київській області вдень 7 березня пориви вітру 15-20 м/с. А у місті Києві вдень 7 березня пориви вітру 15-20 м/с (рівень небезпечності І, жовтий)», – йдеться у повідомленні.

Завтра ж, 7 березня, по Україні без опадів, лише у північній частині ввечері місцями невеликий мокрий сніг, в більшості областей пориви вітру 15-20 м/с, в Карпатах 25-30 м/с, температура вночі 5-11° морозу, вдень 1-6° тепла, на Одещині до 9° тепла. На Київщині завтра без опадів, лише ввечері місцями невеликий мокрий сніг, вдень пориви вітру 15-18 м/с. На дорогах подекуди слизько. Температура вночі 5-8° морозу, вдень 2-4° тепла.

По Україні у вівторок, 9 березня, – без істотних опадів, температура знизиться до попередніх значень, після незначного потепління 8 березня.

На дорогах країни, окрім півдня, місцями ожеледиця.

Нагадаємо, що синоптики дали не святковий прогноз погоди на 8 березня.

До слова, з перших чисел березня 2021 року очікуються потужні магнітні бурі, причому вони будуть далеко не єдиними. Впродовж березня спостерігається підвищена активність Сонця, так що штормити буде весь місяць.

Back to top button