Україна

В Україні ліквідували банк “ТК Кредит”

Виплати гарантованих сум відшкодування коштів вкладникам АТ КБ "ТК Кредит" завершено

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб оголосив про припинення АТ КБ “ТК Кредит” як юридичної особи, вказавши, що ліквідація банку вважається завершеною, а сам банк ліквідованим.

Про це повідомляє 1NEWS.

“До Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань внесено запис… про проведення державної реєстрації припинення АТ КБ “ТК Кредит”, як юридичної особи, а, отже, ліквідація банку вважається завершеною, а сам банк ліквідованим”, – сказано у повідомленні.

Як вказано, згідно із законодавством, “вимоги кредиторів до банку, що були незадоволені за недостатністю його майна, вважаються погашеними, і повноваження Фонду гарантування вкладів фізичних осіб як ліквідатора АТ КБ “ТК Кредит” припинено.

“Фонд завершує виплату гарантованих сум відшкодування коштів за вкладами у день подання документів для внесення до ЄДР запису про ліквідацію банку як юридичної особи. Таким чином, виплати гарантованих сум відшкодування коштів вкладникам АТ КБ “ТК Кредит” завершено. У межах виплати гарантованого відшкодування вкладниками АТ КБ “ТК Кретин” отримано 0,4 млн грн”, – додається у повідомленні.

Джерело: УНН
Back to top button