Україна

В Україні дозволили дистанційну форму навчання для підготовки водіїв

У МВС зазначили, що в умовах пандемії коронавірусу отримання особою посвідчення водія без зайвих контактів поштою або кур’єром є найбезпечнішими способами, які мінімізують контакти із іншими людьми чи виключають їх узагалі

Кабінет Міністрів ухвалив постанову про реалізацію експериментального проєкту щодо отримання громадянами теоретичних знань із правил дорожнього руху (ПДР) за дистанційною формою навчання.

Також постанова передбачає можливість отримання посвідчення водія через пошту, – інформує 1NEWS.

«Мова йде як про забезпечення права на дистанційну форму навчання, що стосується підготовки водіїв, за допомогою єдиної інформаційної системи МВС, так і можливості отримання громадянами через електронний кабінет водія посвідчення водія з використанням засобів поштового зв’язку», – поінформував міністр внутрішніх справ Денис Монастирський під час засідання Кабміну.

Як уточнюється у пояснювальній записці, ці теоретичні знання у дистанційному форматі в рамках підготовки до екзамену з ПДР громадянам надаватимуть акредитовані заклади.

У МВС зазначили, що в умовах пандемії коронавірусу отримання особою посвідчення водія без зайвих контактів поштою або кур’єром є найбезпечнішими способами, які мінімізують контакти із іншими людьми чи виключають їх узагалі.

Джерело: Укрінформ

Back to top button